Acar Etkinlikler

Acar Kolejinde; içeride ve dışarıda yapılan tüm etkinliklerimizi buradan takip edebilirsiniz.

Pi Günü Kutlamaları

1998 yılında San Francisco Exploratorium’da ünlü bir fizikçi olan Larry SHAW tarafından kutlanan Pi Günü dünyanın birçok yerinde matematikçiler tarafından matematik – geometri olimpiyatları düzenlenerek kutlanmakta, biz de Özel Acar Eğitim Kurumları olarak Uluslararası Pi Günü'nü yabancı dil zümremizle birleştirerek kutladık. Happy Pie Day!

Öğrencilerimizin Çiçek Ekimi Etkinliği

Günümüz dünyasında insanların en fazla ilgisini çeken şeylerin başında doğaya geri dönüşe duyulan bir özlem geliyor. Durum böyle olunca da çiçek ekimi öğrencilerin ilgisini çeken, hayallerini süsleyen bir etkinliğe dönüşüyor. Öğrencilerimizin toprağa dokunarak yaparak yaşarak öğrenmelerini sağlamak için çiçek ekimi etkinliğimizi tamamladık.